Chili Con Carne – lækkert og nemt til hverdag og fest

Sommeren er lige straks over os – og så skal der tages revanche for alle de begivenheder, som ikke er blevet festligholdt i løbet af det seneste år.

Du står måske for at skulle afholde et sølvbryllup, en house warming, et studentergilde eller måske en rund fødselsdag. Og selv om det er hyggeligt at kunne se frem til den store dag er der også megen forberedelse som skal udføres – for eksempel planlægning af bespisning.

Festforberedelse – sjovt men krævende

Det kan godt være op ad bakke at skulle tilberede mad til rigtig mange gæster på én gang. Først og fremmest er indkøbsprocessen og tilberedning af menuen endog særdeles tidskrævende. Du skal samtidig planlægge en rækkefølge for fremstilling af de mange retter – og det kan godt tage flere dage hvor du skal slide i køkkenet.

Endelig skal du tænke over hvorledes den færdig tilberedte mad skal opbevares. Her kan du godt komme i bekneb hvis dit køkken – og dit køleskab – kun har standard størrelse. Og derfor kan det godt betale sig at tænke lidt ud af boksen når det handler om at finde på spisevenlige retter til alle dine gæster.

Mad til mange mennesker med Chili Con Carne

Du kan for eksempel vælge at servere Chili Con Carne, enten som hovedret eller som natmad eller supplement til andre retter. Den helt store fordel ved Chili Con Carne er at retten kan laves flere dage i forvejen.

Chili Con Carne bliver absolut ikke ringere af at få lov at stå og hygge sig i sin gryde – snarere tvært imod. Krydderierne i Chili Con Carne vil blande sig med de øvrige ingredienser hvis retten får tid til at trække – og så vil smags oplevelsen blive endnu mere fyldig og afrundet.

Hvis du ønsker at traktere dine gæster med en skudefuld Chili Con Carne kan du finde opskriften på dk-kogebogen.dk.dk.